Osnovna šola Lucija, Fazan 1, Portorož
Tel: 05 677 12 34
info@oslucija.si
www.oslucija.si

 Osnovna šola Lucija, Fazan 1, Portorož
Tel: 05 677 12 34
info@oslucija.si
www.oslucija.si

Praznična čajanka

Skok v praznični december

V petek, 2. 12. 2022, je bilo na našem dvorišču veselo vzdušje, potekala je Praznična čajanka. Po dolgem času smo se srečali učenci, učitelji, starši in krajani ter skupaj v dobrodelnem duhu skočili v praznični december. Dogodek se je začel z nagovorom ravnateljice o tem, da nam je lepše, če si v težkih časih podamo roko – temu, ki daruje, in temu, ki je obdarovan – je toplo pri srcu. Nato se je z mlajšimi učenci začel program, s pesmimi so na na našem dvorišču pričarali praznično vzdušje. Obiskovalci so si na stojnicah izbirali voščilnice in druge izdelke učencev, v zameno pa daravali prostovoljne prispevke.

Lepo je bili v vaši družbi, dragi obiskovalci! Zahvaljujemo se vam za obisk in radodarnost. Denar, ki se je zbral, bo marsikateremu učencu olajšal šolske dni.

Da je bilo vzdušje še lepše in smo našim gostom poleg čaja ponudili tudi sladko in slano pecivo, se zahvaljujemo našim sponzorjem: Picerija Santalucia, Pekarna Rekord 2, Naša Pekarna 2, Dobra slaščičarna Bučko Lucija, Slaščičarna Maja – proizvodnja in prodaja peciva in slaščic, gostilni obrat s hitro prehrano Come come, Behadini, Agraria Koper, Geaprodukt d.o. o.


Dostopnost